FÆRDIGE KONCEPTER

Innosense hjælper virksomheder på forskellige måder og forskellige niveauer fra den korte éngangs-sparring over større projektforløb til interim ansættelse i en kortere eller længere periode. Grundlæggende tilbyder vi:

 

  • rådgivning
  • sparring
  • interim
  • projekt

Men vi har også en række færdige koncepter på hylden, der måske bedre passer til jeres situation lige nu.


Pick & Choose mellem nedenstående ydelser:

TØR DU UDFORDRE DIG SELV?

DJÆVELENS ADVOKAT

Et møde på 2 timer, hvor du bliver udfordret på hvem I er, hvad I vil og hvor I vil hen. Baseret på research om hvem I siger, I er; hvad I siger, I står for og hvor I siger, I vil hen, stiller vi alle de spørgsmål, du ikke nødvendigvis hører fra interne rækker – eller som du måske ikke lige har fået stillet dig selv, fordi det ofte kan være svært selv at se, når man står i drift til halsen.

HELIKOPTER MARKETING 1 DAG PR. UGE

LEJ EN MARKETINGCHEF

Vil I gerne have mere forretningsforståelse ind i jeres marketing-funktion? Er der for meget drift og for lidt langt lys? Bruges tiden primært på at poste på LinkedIn og renskrive produktblade? Så er det måske en idé at få en tung og fleksibel marketingprofil ind til en overkommelig pris? Vælg fx én dag om ugen, hvor strategien bliver justeret, konkrete tiltag planlagt og indsatsen prioriteret.

STRATEGISK SPARRING PÅ ABONNEMENT

CO·PILOT

Har du brug for en uvildig part, der både kender jeres virksomhed, men som samtidig kommer udefra uden aktier i butikken, og derfor kan se tingene i mere perspektiv? Så kan Co·Pilot være en god løsning. Afhængigt af behov mødes vi regelmæssigt og sparrer omkring både aktuelle og mere langsigtede udfordringer. Det kan fx være en time om ugen, når det bedst passer ind i kalenderen.

KONKRET IDÉUDVIKLINGSFORLØB

DESIGNSPRINT

Uanset om det drejer sig om udvikling af helt nye koncepter, løsninger, produkter eller måske interne processer er et designsprint en god og virkelig effektiv måde hurtigt at få styr på hele processen og samtidig komme godt i mål. Afhængigt at op-gavens omfang kan det tage fra få dage til flere uger, men med os som facilitator bliver hele processen grundigt forberedt i et tæt samarbejde.

HVORDAN KOMMER VI I GANG MED VERDENSMÅLENE?

BÆREDYGTIGHED I

Har I overvejet, hvordan FN’s verdensmål kan få betydning for jeres virksomhed og branche? Hvis ikke, er det måske på tide at finde ud af, hvordan I måske kan implementere verdensmålene i jeres daglige rutiner. Verdensmålene kan både sikre en konkurrencemæssig fordel og gøre jer mere attraktive hos kunderne – men de kan også være en katalysator for innovation. Altså, mens I samtidig hjælper kloden…

LILLE SPEJL PÅ VÆGGEN DÉR...

SYRETESTEN

Et møde på 2 timer, hvor du bliver udfordret på, om der er sammenhæng mellem, hvordan I gerne vil opfattes udadtil, og hvordan I reelt fremstår. Udgangspunktet er jeres offentlige fremtræden og det billede, I giver på jeres website, sociale medier og i pressen. Hænger det sammen med hvem I egentlig er – og er der lavthængende frugter, I har overset?

SIKRER AT ALT LEVER OP TIL DEN RØDE TRÅD

BRAND GUARDIAN

Ved du reelt, hvordan I som brand optræder på nette, i medierne, i butikken og hvor I ellers er? Brand Guardian er en fleksibel løsning, hvor vi på abonnementsbasis løbende overvåger alle artikler, sociale medier og udvalgte relevante stakeholders som fx forhandlere og kunder (observation og interviews), og løbende giver relevant feedback om, hvor godt jeres brand performer.

HVORFOR EN STÆRK IDENTITET ER VIGTIG

STÆRKE BRANDS – LIVE!

Bestil et inspirerende og tankevækkende foredrag om, hvorfor en stærk identitet er vigtig – og hvad forskel den kan gøre. Med udgangs-punkt i egne erfaringer med brand building for en lang række store og små virksomheder og brands krydres med spændende cases fra ind- og udland, brugbare modeller og skæve vinkler, der helt sikkert skaber rum for refleksion og konkrete idéer.

TIDSBEGRÆNSET OPGAVELØSNING

PROJEKTFORLØB

Har I et konkret udviklingsprojekt indenfor strategi, identitet, brand building, marketing, kommunikation eller bæredygtighed, der skal løses – men ingen tovholder, der kan drive processen? Innosense kan varetage hele processen inkl. procesdesign, for-arbejde, udvikling, gennemførelse, implementering og evaluering. Evt. med inddragelse af eksterne samarbejdspartnere afhængigt af opgaven.

ER I KLAR TIL DEN CIRKULÆRE ØKONOMI?

BÆREDYGTIGHED II

Er I klar til at omfavne bæredygtighedstanken og implementere den i hele jeres forretningsmodel? For de fleste virksomheder er der en lang række muligheder for at justere forretningsmodellen, så den grundlæggende underbygger verdens-målene uanset om det drejer sig om miljø, CSR eller noget helt andet. Det kan give en væsentlig konkurrencefordel og måske ligefrem bidrage til at disrupte hele jeres branche.